Adresa

Razboieni, Iasi

Orar

L-S: 09:00 - 20:00

De curand, societatea noastra a realizat cu succes un nou model de balustrada din fier forjat. Balustrada mai intai de toate este  un element de siguranta  casei  tale.  Pe langa siguranta unei balustrade este important ca si designul e sa fie unul potrivit locuintei.

Modelul de balustrada realizat de catre societatea noastra are un design special datorita maiestriei mesterilor nostri care au dat un rafinament special fierului prin forjarea la cald a elementelor. Acest model este unul destul de complex si cu un grad de dificultate mai ridica,  unde au fost folosite diferite dimensiuni de fier brut. Materialele folosite la confectionarea balustradei sunt urmatoarele:  fier brut de 12×12 lis, fier brut de 16×16 lis, otel lat de 12×6, elemente de mijloc turnate si o mana curenta semirotunda amprentata. Vopsitul este in camp  electrostatic cu o nuanta de negru mat texturat si uscat la cuptor. Inainte de a fi aplicat stratul de vopsea, balustrada a fost degresata ulterior aplicandui-se un strat de grund.

 In  aceste imagini va prezentam modelul de balutrada din fier forjat descris mai sus. Pentru detalii mai amanuntite despre o cotatie de  pret  nu ezitati sa ne contactati.