Adresa

Razboieni, Iasi

Orar

L-S: 09:00 - 20:00

Societatea noastra a realizat de curand un nou model de balustrada care este special conceputa pentru a aduce un plus de eleganta casei tale. Noua balustrada realizata de catre specialistii nostri are o lungime de circa 5 metri si o inaltime aproximativa de 1m, aceste dimensiuni oferind o siguranta sporita locuintei.

Acest model este confectionat din fier brut, de cea mai buna calitatea, obtinut de la furnizori regionali cu traditie in domeniu. Calitatea ridicata a materiilor prime folosite dar si abilitatile tehnice ale mesterilor nostri, confera acestui model lucrat manual durabilitate si robustete pe termen lung. Vopseaua si grundul de inalta calitate protejeaza balustrada impotriva coroziunii. Totodatata, modelul nostru de balustrata a fost antichizat cu patina nuanta de cupru pentru a scoate in relief panourile inflorate.

In cele ce urmeaza vor fi ilustrate mai multe imagini cu modelul de balustrata descris mai sus. Pentru mai multe informatii dar si detalii referitoare la timpul de executie sau pretul modelului nu ezita sa ne contactezi.