Adresa

Razboieni, Iasi

Orar

L-S: 09:00 - 20:00

De curand echipa noastra a realizat un model simplu dar totodata elegant de  panouri de gard si porti  metalice. Setul de porti este alcatuit din poarta de acces pietonala, poarta auto culisanta si 8 panouri de gard cu dimensiune totala 13 metri liniari.

Setul de porti este alcatuit din poarta pietonala realizata din teava de 100x30x3mm cu lamele orizontale de 100x20x2mm. Poarta auto a fost confectionata la fel ca si poarta pietonala, din teava de 100x30x3mm, cu lamele orizontale din teava de 100x20x2mm. Balamalele pe baza de rulment folosite la confectionarea portilor ofera o calitate superioata acestui model.

Pentru realizarea portii auto au fost montate doua role de culisaj si un suport special cu patru role de ghidare. Panourile de gard sunt realizate din doi stalpisori de teava de 30x30x3mm cu bare orizontale de 100x20x2mm. Vopsirea acestui model de porti si garduri a fost realizata in camp electrostatic. Nuanta vopselei a fost un maro mat texturat RAL 8016.

Mai jos va prezentam cateva imagini cu lucrarea executata de catre noi. Imaginile au fost realizate in ziua montajului la o locatie din judetul Iasi. Pentru o oferta de pret si pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul nostru de telefon sau ne puteti gasi la locatia noastra.