Adresa

Razboieni, Iasi

Orar

L-S: 09:00 - 20:00

Una dintre cele mai recente lucrari executate de catre societatea noastra consta intr-un set de porti. Setul  include poarta de acces pietonala, poarta de acces auto dar si un numar de 12 panouri de gard, toate debitate CNC. Lungimea totala a lucrarii este de aproximativ 30 de metri liniari la o inaltime a panourilor de gard de 1100 mm si o inaltime a portilor de 1650 mm.

Modelul de gard a fost realizat din teava de 30X30X3, iar tabla decupata are grosimea de 3 mm. La confectionarea portilor s-a folosit teava de 40X40X3, balamale seperioare reglabile (..care aduc avantaje seperioare fata de cele clasice)   si balamale inferioare cu rulment. Vopsitul a fost realizat in camp electrostatic, folosindu-se o nuanta de vopsea neagru lucios. Dupa aplicarea grundului si a vopselei, acestea au fost uscate la cuptor la o temperatura de  200°C pentru o durata de 20 minute.

Mai jost sunt afisate imaginile cu lucrarea executata de catre noi. Fotografiile au fost realizate la montajul acestora. In cazul in care doresti un model asemanator, este important de mentionat ca dimensiunile dar si alte aspecte tehnice pot fi discutate cu echipa tehnica si vor fi gasite solutiile cele mai potrivite  pentru casa ta.