Adresa

Razboieni, Iasi

Orar

L-S: 09:00 - 20:00

Un model recent de gard realizat de catre noi consta in intr-o combinatie de fier si WPC. Modelul din imaginile de mai jos are o lungime a panoului de gard de 1500 mm si o inaltime de 1000 mm.

Fiecare panou de gard a fost realizat pe o rama metalica cu dimensiunile de 80x30x3 mm. In cadrul ramei metalice vin incadrate mai multe sipci de WPC. WPC-ul reprezinta un amestec de fibre lemnoase si materiale plastice reciclate.WPC-ul ofera mai multe avantaje tehnice printre care se numara si durata lunga de viata, o intretinere usoara, rezitenta la razele ultraviolete si rezistenta la daunatori. WPC-ul folosit la confectionarea acestor panouri de gard prezinta efecte 3d remarcabile care imita in deaproape nuanta lemnului.

Rama metalica a fost vopsita cu o nuanta de gri mat, in camp electrostatic. Inainte de aplicarea stratului de vopsea, suprafata de lucru a fost pregatita in prealabil prin slefuirea sudurilor, eliminarea impuritatilor si aplicarea stratului de grund. Toate materiile prime folosite la realizarea acestor panouri de gard sunt materii de inalta calitate procurate de la furnori cu traditie in domeniul fierului forjat. Calitatea materiilor prime folosite dar si abilitatile tehnice deosebite ale mesterilor nostri confera acestui model de gard robustete, durabilitate si eleganta.

In cele ce urmeaza vor fi ilustrate mai multe imagini cu modelul de gard descris mai sus. Pentru mai multe informatii tehnice ne puteti contacta.