Adresa

Razboieni, Iasi

Orar

L-S: 09:00 - 20:00

Porti / Garduri Debitate

Alege modelul potrivit de poarta/gard debitat si contacteaza-ne.

MODELE PORTI SI GARDURI DEBITATE

In aceasta categorie puteti gasi o gama foarte variata de porti si garduri debitate. Toate modelele debitate de pe aceasta pagina sunt lucrari proprii realizate de catre mesterii nostri pentru portofoliul nostru de clienti. In cazul in care constatati ca e dificil sa alegeti modelul potrivit de gard sau poarta debitata, contacteaza-ne. Dorim sa dezvoltam o colaborare cat mai stransa cu potentialii nostri clienti. Odata ce intrati in contact cu noi, un mester din cadrul societatii nostre va va oferi toate informatiile tehnice de care ve-ti avea nevoie.

MODELE NOI MODELE PORTI SI GARDURI DEBITATE

In cazul in care niciuna dintre lucrarile noastre nu vi se potriveste, contacteaza-ne. Pentru noi este foarte important sa ne extindem portofoliul de lucrari debitate. De aceea impreuna cu dumneavoastra putem proiecta un model nou de poarta sau gard debitat fara costuri suplimentare. Innoirea portofoliului de lucrari debitate reprezinta pentru noi o oportunitate si de aceea nu ve-ti fi taxat suplimentar.

FURNIZORI CU TRADITIE

Societatea noastra lucreaza doar cu furnizori de fier forjat cu vechime si traditie in domeniu. Unul dintre principalii furnizori ai companiei noastre este societatea Truzi. Aceasta societate are o vechi de peste un deceniu in confectionarea elementelor din fier forjat. Lucrand in stransa legatura cu furnizorii putem oferi clientilor lucrari de cea mai buna calitate. Furnizorii de elemente din fier forjat sunt elementul cheie atunci cand vine vorba de confectionarea unei porti sau a unui gard de inalta calitate la un pret corect.


LIVRARI IN TOATA TARA

Cu toate ca intreprinderea noastra are sediul in judetul Iasi, noi livram si montam graduit garduri si porti in toata zona Moldovei(Iasi, Suceava, Botosani, Neamt, Vaslui etc.). Chiar daca livrarea si montarea este gratuita in judetele din zona Moldovei, intreprinderea noastra livreaza si monteaza porti si garduri debitate pe tot teritoriul Romaniei. Daca judetul din care faceti parte este din alta regiune a tarii ve-ti fi taxat doar pentru livrare, motarea fiind oferita gratuit de catre societatea nostra.