Adresa

Razboieni, Iasi

Orar

L-S: 09:00 - 20:00

Porti si Garduri din Lemn / Fier

Alege modelul potrivit de porta sau gard combinatie lemn/fier si contacteaza-ne.

MODELE PORTI SI GARDURI LEMN/FIER

Confectionarea unei porti sau a unui gard din lemn cu fier poate reprezenta o varianta foarte eleganta. Duritatea fierului impreuna cu calitatea si frumusetea lemnului pot oferi spatiului dumneavoastra locativ un design deosebit. Daca nu gasiti modelul potrivit in cadrul portofoliului nostru atunci contactati-ne. Un mester va va consilia din punct de vedere tehnic pe tot parcursul actului decizional.

MODELE NOI MODELE PORTI SI GARDURI LEMN/FIER

Societatea noastra doreste sa dezvolte in permanenta modele noi care sa se potriveasca pe deplin exigentelor si nevoilor clientilor nostri. Daca doriti un model pe care inca nu il avem in cadrul acestui portofoliu, nu exitati sa ne contactati. Sunt mereu alaturi de clientii nostri si de aceea realizam in permanenta modele noi de porti si garduri din lemn/fier. Dorim sa ne dezvoltam portofoliul si de aceea nu vei fi taxat suplumentar.

FURNIZORI CU TRADITIE

Pentru a oferi clientilor nostri modele de inalta calitate, cooperam cu cei mai buni furnizori de elemente din fier forjat. Furnizorii reprezinta cheia unei lucrari din fier forjat de calitate. Ne bazam pe furnizori cu vechime si traditie in domeniul fierului forjat. Printre principalii nostri furnizori se numara si compania Trutzi, o companie cu vechime si traditie in domeniul fierului. Furnizorii cu traditie ne ajuta sa realizam porti si garduri din lemn/fier la un pret corect. Putem crea atat modele ieftine cat si modele mai complexe insa la un pret cat mai corect.

LIVRARI IN TOATA TARA

Intreprinderea noastra isi are sediul in judetul Iasi si de aceea oferim livrare si montare gratuita pe tot teritoriul Moldovei (Iasi, Bacau, Suceava, Botosani, Neamt, Vaslui etc). Chiar daca livrarea este gratuita pe toata regiunea Moldovei, preluam pe baza de comanda lucrari in toata tara. Daca nu esti din zona Moldovei, contacteaza-ne si iti vom face o oferta de pret. Montarea este gratuita pe tot teritoriul Romaniei.